Dansk English

Type GreenChoice

Hos AbSorb® tilbyder vi mange forskellige typer af facadebeklædning, som vil få støjskærmen til at fremstå smuk og passe naturligt ind i det omgivende miljø.


GreenChoise facadeløsning er fleksibel og gør det muligt at designe præcis den facade man ønsker. Rammerne fremstilles i galvaniseret stål eller i træ. "Fyldet" er valgfrit og afhænger udelukkende af kundens præferencer. Rammerne produceres i standardmål, men kan også leveres i specialmål såfremt der er behov for det.

• Pileflet
• Cedertræ
• Andre facadetyper
• Servicekoncepter tilbydes


Pileflet

Pilefletfacaden er meget æstetisk og dekorativ. Det er muligt at vælge mellem enten lodret, vandret eller harlekinflettet pilemønster.

Til pilefacaderne anvendes tørret pil, som kræver en smule vedligeholdelse for at bevare sin "glød" og flotte udseende.
Der er mulighed for at vælge mellem enten rød pil eller pil af sorten "Black Maul". Sidstnævnte er speciel, idet den er dampet, hvorved barken får en særdeles flot olivengrøn til sort farve.

For at sikre pilens holdbarhed behandles den inden levering med en vandafvisende naturolie. Desuden er pilens ender skjult og beskyttet i rammerne, hvilket yderligere forlænger pilens holdbarhed.

Vi garanterer, at pilen har en holdbarhed på mindst otte år. For at pilen skal bevare sit smukke udseende kræves dog en smule vedligeholdelse i form af oliebehandling hvert år.


Cedertræ

Cedertræsfacaderne er særdeles flotte og velegnede til at dekorere hegnet med.

Træet har et højt naturligt olieindhold, som betyder, at materialet har en lang holdbarhed og en lang levetid.

Ligesom pileflet kræver cedertræ dog en smule vedligeholdelse (oliebehandling) for at forblive smukt.

Vi kan garantere, at cedertræsfacaderne har en holdbarhed på min. 20 år, såfremt de oliebehandles hvert 2 år.


Andre facadetyper

AbSorb® facadeløsninger tilbyder desuden facader i FSC-mærket tropisk træ, som har nogle æstetiske kvaliteter, der gør det særdeles velegnet til facadebeklædning.
Det drejer sig f.eks. om FSC-mærket Gualuba og Tuarai Vermelho som begge har en holdbarhed på min. 30 år, hvis de oliebehandles hvert 5. år.
 

Servicekoncept

AbSorb® tilbyder desuden et servicekoncept, som medfører at vedligeholdelse og renovering i forbindelse med GreenChoise udføres løbende.
Der er tale om individuelt tilpassede servicekontrakter, der betyder at alle udgifter til vedligeholdelse er lagt i faste rammer. Støjskærmen og facadebeklædningen sikres en lang levetid og eventuelle beskadigelser udbedres løbende eller omgående afhængig af aftalens vilkår.


RedChoise

For uddybende information om selve støjskærmen se AbSorb® RedChoise eller klik her.